WI-FI IN INSTITUȚIILE MEDICALE DE PROFIL FTIZIOPNEUMOLOGIC


La 4 iunie 2014 ANBTB din RM SMIT a expediat la adresa operatorilor naționali de telecomunicații și Ministerelor Sănătății și  Tehnologiei Informației și Comunicațiilor  un demers cu solicitarea de a asigura accesul la serviciile de internet în instituțiile de profil ftiziopneumologic. cu scopul oferirii oportunităților pentru învățare, exprimare și interacțiune virtuală pentru pacienții cu tuberculoză aflați în tratament spitalicesc. Extras:

**Prin prezentul demers Asociația SMIT Vă aduce la cunoștință că tratamentul staționar antituberculos este un tratament îndelungat, care are ca efect limitarea temporară a contactelor cu familia, rudele, prietenii și colegii de serviciu.

Această situație poate fi modificată prin crearea oportunităților pentru învățare, exprimare, interacțiune virtuală atît cu membrii familiei, precum și cu cei aflați în situații similare. Crearea unei atmosfere mai puțin instituționalizate prin intermediul accesului la internet și crearea zonei WI-FI în instituțiile de profil ftiziopneumologic vor contribui enorm la îmbunătățirea stării de spirit a pacienților.

Zonele WI-FI vor permite desfășurarea activităților de învățare, exprimare și interacțiune virtuală care, de fapt, sunt menite să ofere zilnic sprijinul psihosocial și educațional pentru o adaptare mai efectivă la situația actuală a pacienților aflați în tratament staționar antituberculos.

Considerăm că o combinaţie de medicamente trebuie să reflecte și o terapie de interacțiune cu societatea din jur, bazată, totodată pe creșterea diferitor oportunități oferite de accesul la internet – sursa indispensabilă de informație.

În contextul dezvoltării tehnologiilor informaționale Asociația SMIT solicită suportul Dvs pentru a asigura accesul la serviciile de internet în instituțiile de profil ftiziopneumologic, cu scopul oferirii oportunităților pentru învățare, exprimare și interacțiune virtuală pentru pacienții cu tuberculoză aflați în tratament spitalicesc.

Suplimentar, solicităm crearea unui parteneriat cu instituțiile guvernamentale pentru atingerea unor rezultate pozitive în beneficiul comunității afectate de tuberculoză.

Cu profundă consideraţiune şi respect Vă mulțumim anticipat,**

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: