Comunicat de presă – Masă rotundă cu reprezentanții asistenței medicale primare din raionul Fălești


La 27 aprilie curent,  Asociaţia Naţională a Bolnavilor de Tuberculoză din Republica Moldova „SMIT”, cu suportul Centrului Medicilor de Familie Fălești, va desfășura o masă rotundă cu genericul  „Eficientizarea controlui TB şi TB-MDR prin consolidarea unui  mediu favorabil tratamentului ambulator”.

Evenimentul va avea loc în contextul implementării proiectului „Împreună în controlul Tuberculozei”, și se înscrie în activitățile obiectivului 3 al proiectului, care prevăd organizarea şedinţelor de informare și sensibilizare privind tranziţia la tratamentul ambulator în Tuberculoză cu reprezentanții Platformei Naționale TB, Programului Național, Administraţiei Publice Locale şi Asistenţei Medicale Primare din 12 raioane ale Republicii Moldova.

În cadrul mesei rotunde se vor discuta rolul asistenței medicale primare  în controlul Tuberculozei, situația actuală în TB în raionul Fălești, precum și perspectiva de tranziţie lentă la modelul de tratament ambulator.

AGENDA

Pentru mai multe detalii, Vă invităm să o contactaţi pe Alexandrina Botezatu, Specialist în Relaţii cu Publicul: alexandrina.botezatu@yahoo.com; +373 677 00 210.

Parteneri: Centrul Politici şi Analize în Sănătate IP, Programul Național în Controlul Tuberculozei, Biroul Regional European al OMS, TB Europe Coallition, ICF „Alliance for Public Health”.

 

Această activitate desfășurată în cadrul programului „Împreună în controlul Tuberculozei”, cu susținerea Centrului pentru Politici și Analize în Sănătate.

 Sursele sunt alocate de către Fondul Global de Combatere a HIV/SIDA, Tuberculozei și Malariei, prin programul regional EECA (TB-REP)

Recipientul principal – Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate, sub-recipient – ANB de TB din RM „SMIT ”.

Opiniile exprimate nu reflectă neapărat viziunea Fondului Global, recipientului principal sau a altor parteneri.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: