Lansarea UNGHERAȘULUI SĂNĂTĂȚII la Biblioteca Publică ION CREANGĂ din orașul Florești


Asociația Obștească „SMIT” a efectuat o vizită la Biblioteca Publică „Ion Creangă” din or. Florești, unde a lansat un Ungheraș al Sănătății menit să asigure biblioteca cu un stilaj destinat modului sănătos de viață, profilaxiei tuberculozei și promovarea modelului de îngrijire centrat pe persoană. Stilajul cuprinde materiale informaționale pentru toate categoriile de vârstă.

Biblioteca Publică Orășenească „Ion Creangă” prezintă unul dintre cei mai importanți piloni în procesul de cunoaștere, informare și formare a Comunității Floreștene. Promovând modul sănătos de viață, modelul de îngrijire centrat pe persoană și informând comunitatea despre tuberculoză și profilaxia acesteia, biblioteca devine un actor important în sănătate publică și controlul tuberculozei.

Evenimentul a cuprins câteva sesiuni informative și a adunat împreună reprezentanții Administrației Publice Locale, Consiliului Raional, Centrului Medicilor de Familie, Centrului Comunitar pentru Suportul Pacienților cu Tuberculoză, reprezentanții Medicinii Specializate și reprezentanții Bibliotecilor din diferite localități ale raionul Florești.

Fiecare om are dreptul la tratament eficient și psihosocial integrat!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: